Sisteme control acces

Cerere ofertaSistemul de control acces coordonează dreptul de trecere a persoanelor sau vehiculelor către anumite arii de interes. Prin punctele de acces dintr-o clădire pot tranzita diferite persoane: clienți, angajați, vizitatori sau personal de întreținere. Fiecare persoană sau grup de persoane pot fi programate cu restricții și drepturi diferite.

 

Beneficii la contractarea serviciilor BGS Tehnic:

  • Oferirea de suport tehnic prin linia telefonică;
  • Servicii de service asigurate 24h/24h
  • Prioritate în rezolvarea problemelor apărute;
  • Timp minim de răspuns;
  • Asigurarea pieselor de schimb pentru produsele instalate;

 

 

Accesul autorizat în aceste arii protejate se face prin turnicheți, uși, porți sau bariere, folosind carduri de proximitate, carduri Smart, sisteme biometrice, coduri de acces, etc.

Cu programul de pontaj pot fi configurate atributele clock-in/clock-out, vacanța, schimb de lucru, plan de lucru, profilul utilizatorilor pentru ca mai apoi, în baza acestora, să poată fi generate diferite rapoarte.

 

VIDEOINTERFOANE

Videointerfonul permite vizionarea vizitatorilor în orice condiții și, în funcție de tehnologia folosită, permite accesul acestora de la distanță. Desi gama de videointerfoane este foarte diversificată, experiența noastră de peste 25 ani în domeniul securității a selectat cele mai eficiente soluții, cum ar fi: Commax, Genway, Dahua și Electra.

Un sistem de videointerfonie este alcătuit din două componente principale: postul de exterior și postul de interior. În funcție de aplicație, numărul acestora poate varia în limita impusă de producător.


 

Postul de interior (VTH) este cel care preia apelul.

Caracteristici:

  • Display pentru monitorizare cameră, mesagerie și confirmare
  • Buton deblocare yala (software sau hardware)
 

Postul de exterior (VTO) este cel care inițiază apelul.

Caracteristici:

  • Buton sau tastatură pentru apelare
  • Camera video / Iluminator infraroșu
  • Cititor carduri / Releu deschidere yala / Releu secundar

 

 

 

 

Videointerfoane Commax

Se disting prin fiabilitate, eleganța designului, facilități de intercomunicație între posturile interioare. Sunt recomandate pentru case și vile.

Postul videointerfon de exterior are montaj îngropat, comunicare cu 4 fire și 4 butoane.

 

 

 

Videointerfoane Genway

Videointerfoanele Genway sunt echipamente foarte fiabile, cu un design ergonomic, acestea pot fi montate la reședințe cu o singură familie, cu două familii sau cu trei și patru familii. Există videointerfoane Genway cu diagonala monitorului de 3,5, 5, și 7 inch. Sistemele de videointerfoane suportă până la 4 monitoare per familie și pot fi integrate împreună cu cititoare de control acces cu pin Genway.

 

 

Videointerfoane Dahua

Dahua Technology este unul din cei mai mari producători la nivel mondial în domeniul sistemelor de securitate. Produsele Dahua sunt folosite pe scară largă în Europa, America și Japonia. Câmpul larg de vizualizare, conexiunea Wi-Fi, capacitatea de funcționare optimă pe timp de noapte și apelarea directă pe telefonul mobil fără a fi nevoie de un monitor de interior sunt avantaje demne de luat în calcul în alegerea acestui brand.

 

 

Videointerfoane Electra

ELECTRA a definit conceptul de interfon pe piața din România, lansându-se cu principalul scop de a le oferi clienților săi un plus de siguranță și confort în intimitatea spațiului lor personal. Unicitatea produselor Electra este dată de design-ul acestora, care impresionează prin simplitate, eleganță și potențialul de integrare în cele mai diverse medii arhitecturale. Videointerfoanele de la Electra se pretează atât pentru case/vile cât și pentru ansambluri rezidențiale sau blocuri până la 255 de apartamente.

 

NOTĂ:

Serviciile de instalare sunt asigurate de către tehnicieni pentru sisteme de detecție, supraveghere video și control acces, avizați de către Inspectoratul General al Poliției Române. Buna funcționare a sistemelelor este asigurată prin servicii de intervenție preventivă și corectivă.

BGS Tehnic este licențiată de către IGPR pentru proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor antiefracție, precum și de către ISU pentru proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de alarmare, semnalizare și alertare în caz de incendiu.