Sisteme control acces

Cerere ofertaSistemul de control acces coordoneaza dreptul de trecere a persoanelor sau vehiculelor catre anumite arii de interes. Prin punctele de acces dintr-o cladire pot tranzita diferite persoane: clienti, angajati, vizitatori sau personal de intretinere. Fiecare persoana sau grup de persoane pot fi programate cu restrictii si drepturi diferite.

 

Beneficii la contractarea serviciilor BGS Tehnic:

  • Oferirea de suport tehnic prin linia telefonica;
  • Servicii de service asigurate 24h/24h
  • Prioritate în rezolvarea problemelor aparute;
  • Timp minim de raspuns;
  • Asigurarea pieselor de schimb pentru produsele instalate;

 

 

Accesul autorizat in aceste arii protejate se face prin turnicheti, usi, porti sau bariere, folosind carduri de proximitate, carduri Smart, sisteme biometrice, coduri de acces, etc.

Cu programul de pontaj pot fi configurate atributele clock-in/clock-out, vacanta, schimb de lucru, plan de lucru, profilul utilizatorilor pentru ca mai apoi, in baza acestora, sa poata fi generate diferite rapoarte.

 

VIDEOINTERFOANE

Videointerfonul permite vizionarea vizitatorilor in orice conditii si, in functie de tehnologia folosita, permite accesul acestora de la distanta. Desi gama de videointerfoane este foarte diversificata, experienta noastra de peste 25 ani ani in domeniul securitatii a selectat cele mai eficiente solutii, cum ar fi: Commax, Genway, Dahua si Electra.

Un sistem de videointerfonie este alcatuit din doua componente principale: postul de exterior și postul de interior. În funcție de aplicatie, numarul acestora poate varia in limita impusa de producator.


 

Postul de interior (VTH) este cel care preia apelul.

Caracteristici:

  • Display pentru monitorizare camera, mesagerie si confirmare
  • Buton deblocare yala (software sau hardware)
 

Postul de exterior (VTO) este cel care inițiază apelul.

Caracteristici:

  • Buton sau tastatura pentru apelare
  • Camera video / Iluminator infrarosu
  • Cititor carduri / Releu deschidere yala / Releu secundar

 

 

 

 

Videointerfoane Commax

Se disting prin fiabilitate, eleganta designului, facilitati de intercomunitatie intre posturile interioare. Sunt recomandate pentru case si vile.

Postul videointerfon de exterior are montaj ingropat, comunicare cu 4 fire si 4 butoane.

 

 

 

Videointerfoane Genway

Videointerfoanele Genway sunt echipamente foarte fiabile, cu un design ergonomic, acestea pot fi montate la resedinte cu o singura familie, cu doua familii sau cu trei si patru familii. Exista videointerfoane Genway cu diagonala a monitorului de 3,5, 5, si 7 inch. Sistemele de videointerfoane suporta pana la 4 monitoare per familie si pot fi integrate impreuna cu cititoare de control acces cu pin Genway.

 

 

Videointerfoane Dahua

Dahua Technology este unul din cei mai mari producatori la nivel mondial in domeniul sistemelor de securitate. Produsele Dahua sunt folosite pe scara larga in Europa, America si Japonia. Campul larg de vizualizare, conexiunea Wi-Fi, capacitatea de functionare optima pe timp de noapte si apelarea directa pe telefonul mobil fara a fi nevoie de un monitor de interior sunt avantaje demne de luat in calcul in alegerea acestui brand.

 

 

Videointerfoane Electra

ELECTRA a definit conceptul de interfon pe piata din Romania, lansandu-se cu principalul scop de a le oferi clientilor sai un plus de siguranta si confort in intimitatea spatiului lor personal. Unicitatea produselor Electra este data de design-ul acestora, care impresioneaza prin simplitate, eleganta si potentialul de integrare in cele mai diverse medii arhitecturale. Videointerfoanele de la Electra se preteaza atat pentru case/vile cat si pentru ansambluri rezidentiale sau blocuri pana la 255 de apartamente.

 

NOTA:

Serviciile de instalare sunt asigurate de catre tehnicieni pentru sisteme de detectie, supraveghere video si control acces, avizati de catre Inspectoratul General al Politiei Romane. Buna functionare a sistemelelor este asigurata prin servicii de interventie preventiva si corectiva.

BGS Tehnic este licentiata de catre IGPR pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor antiefractie, precum si de catre ISU pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de alarmare, semnalizare si alertare in caz de incendiu.