Sistem clasic paza

Cerere oferta

Sistemul Clasic (securizarea obiectivului cu personal uman) este serviciul care a pus bazele activitatii Grupului BGS in domeniul securitatii.

Dezvoltat in cei peste 25 de ani pe principiul creșterii calitatii și a performantei, serviciul reuseste sa fie un etalon in domeniul securitatii din Romania.

Avand o adresabilitate foarte larga și fiind adaptat nevoilor specifice fiecarui beneficiar, Sistemul Clasic este un complex de masuri de securitate care au ca scop:

- prevenirea sustragerilor de bunuri.

- asigurarea integritatii persoanelor și bunurilor.

- asigurarea liniștii și ordinii in cadrul obiectivului. 

Obiectivele securizate se pot incadra in multiple categorii in functie de marime, complexitate si domeniu de activitate, cum ar fi:

Resedinte / ansambluri rezidentiale, obiective culturale, institutii de invatamant, institutii publice, cladiri de birouri, magazine, obiective industriale, santiere, depozite, casinouri, sali de pariuri sportive etc.

Securizarea unui obiectiv presupune, dupa caz:

- Control acces

- Paza perimetrala

- Patrulare 

- Dispecerizare 

- Interventie rapida

 

Beneficii si avantaje:

- plan de paza intocmit de BGS pe baza analizei de risc la securitate fizica

- flexibilitatea dimensionarii dispozitivului de securitate 

- rapiditatea implementarii cerintelor beneficiarului

- personalul BGS care deserveste dispozitivul de securitate va fi selectat conform specificului obiectivului si nivelului de pregatire necesar desfasurarii activitatii postului.

- selectia personalului BGS se face in baza profilului psihologic, specificatiilor postului si a abilitatilor candidatului de a indeplini sarcinile de serviciu.

- interfata intre beneficiar si vizitatori/ clienti.

- atmosfera relaxata si sigura in obiectiv.

BGS dispune de caini special dresati pentru a completa activitatea de paza a agentului insarcinat cu protejarea unui obiectiv. Cainele de serviciu are un rolul de prevenire a pericolelor și de intimidare a persoanelor rau intentionate. Cainele și agentul de paza fac echipa in misiunile de interventie iar in cadrul pazei obiectivelor cu suprafete mari cainele de serviciu maximizeaza activitatea de paza avand ca atuuri viteza mare de reactie și eficacitatea in prinderea și imobilizarea persoanelor suspecte.

 

Nota: Pentru cresterea calitatii serviciilor de securitate prestate dispunem de un departament de investigatii interne, care asigura testarea si verificarea permanenta a intregului personal angrenat in serviciul de paza. 

 

Portofoliu

- In prezent peste 500 obiective beneficiaza de Sistem Clasic BGS.