SERVICII MEDICALE

BGS Divizia Medicală face parte din Grupul BGS, activităţile Grupului BGS se concentrează în jurul unui element cheie: viaţa. Prin urmare, raţiunea de a fi a Grupului BGS se bazează pe furnizarea de servicii pentru protecţia, îngrijirea şi salvarea vieţii.

TRANSPORT DIALIZĂ

BGS Divizia Medicală este liderul pieţei de transport dializă în România şi realizează aceste servicii la nivel naţional. Ambulanţea BGS realizează transportul dializaţilor către 38 de centre regionale de dializă pentru mii de pacienţi.

AMBULANȚA BGS

Ambulanța BGS Medical Unit este dedicată excelenţei în serviciile medicale de urgenţă şi de medicina muncii şi promovării standardelor înalte de practică medicală. Salvăm vieţile pacienţilor noştri şi îmbunătăţim sănătatea oamenilor din respect pentru viață.

PARTENERIAT JOHNS HOPKINS

Medicii Clinicii BGS acordă gratuit consultaţii şi stabilesc dacă pacienţii pot fi trataţi la Spitalul Johns Hopkins. În cazul unei decizii favorabile, BGS asigură transportul până la spitalul din Istanbul, Turcia.

MEDICINA MUNCII

Adresaţi-vă cu cea mai mare încredere Ambulaței BGS Medical Unit, care vă poate furniza serviciile de medicina muncii, fiind avizată de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.