Recrutare medical

Alatura-te echipei BGS!

Oameni deschisi, dornici sa faca parte dintr-o echipa, entuziasmati sa lucreze intr-o companie 100% romaneasca aflata intr-o continua dezvoltare – acesta este profilul candidatilor ideali pentru posturile deschise in cadrul BGS.

Noi stim ca rezultatele bune ale companiei apar doar daca oamenii sunt multumiti, linistiti ca au un job stabil si o echipa care ii sustine si ii intelege, asa ca, investim in bunastarea echipei si ne preocupam constant de aceste aspecte.

Facand parte din echipa noastra, vei putea fi si tu unul din cei care beneficiaza de premii de performata participand la Gala Premiilor BGS (eveniment anual), team-buildinguri, cursuri de dezvoltare personala si profesionala.

Iata care sunt etapele de parcurs:

  1. Consulta lista noastra de posturi;
  2. Identifica postul care crezi ca ti se potriveste cel mai bine, in functie de pregatirea si experienta ta profesionala;
  3. Completeaza formularul nostru online de inregistrare;
  4. Daca il ai deja facut, incarca-ti CV-ul;
  5. Apasa butonul Trimite pentru a finaliza procesul de aplicare.

In urma inregistrarii, colegii nostri responsabili de recrutare vor analiza aplicarea ta, iar dacă profilul tău corespunde cerințelor noastre, vei fi contactat în vederea stabilirii unui interviu.

Iti dorim succes!

Posturi disponibile

Alte posturi disponibile