Monitorizare și Intervenție

Cerere oferta


Peste 20.000 de clienți beneficiază de serviciul de monitorizare-intervenție oferit de BGS, acesta prevenind sustragerile și/sau distrugerile de bunuri sau valori și protejează viața persoanelor din cadrul obiectivului.

 

Adresabilitate:

Serviciul este destinat atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, putând fi implementat în orice tip de locație: locuințe, spații birouri, magazine, depozite, etc.

Serviciile de monitorizare și intervenție pot fi oferite atât celor care au deja instalat un sistem de alarmă, prin conectarea acestuia în dispeceratul BGS, cât și celor care nu au un astfel de sistem. Pentru achiziționarea si instalarea sistemului, clienții pot alege varianta optimă accesând BGS3S prin SHOP

 

BGS acoperă cu puncte de lucru următoarele orașe: București, Ploiești, Galați, Brăila, Bistrița, Timișoara cât și zonele limitrofe ale acestora.

 

Beneficii:

  • Obiectivul este protejat 24/24, 365 de zile pe an;
  • Dispecerat non-stop pentru urgențe de securitate;
  • Posibilitatea testarii de către beneficiar a sistemului de alarmă (test de comunicație prin telefon);
  • Informări rapide despre situatia sistemului prin serviciul sms;
  • Informarea telefonica beneficiarului despre situatia obiectivului în urma recepționării unei alarme, când acesta nu se află în locație;
  • Posibilitatea emiterii rapoartelor de evenimente / obiectiv;
  • Echipa tehnică disponibilă non-stop pentru remedierea sistemului în situații de urgență;
  • Confort și intimitate – obiectivul este protejat permanent fără a fi dependenți de prezența în locație a unui agent de securitate;
  • Costuri mult reduse în raport cu efectul obținut;

 

Avantaje:

Mobilitate – BGS dispune de un parc auto în permanență dezvoltat, format din: 

  • Auto 4x4 – confera avantajul de a interveni în orice zonă și în orice condiții meteo (zăpezi mari, inundații, etc.);
  • Motociclete – facilitează deplasarea rapidă în zonele foarte aglomerate;
  • ATV – facilitează deplasarea rapidă în zonele foarte aglomerate, în zonele greu accesibile din punct de vedere al spațiului și al infrastructurii.
  • Acoperire – De-a lungul timpului, am dimensionat dispozitivul de intervenție în raport cu numărul de obiective monitorizate și mărimea orașului, astfel, BGS dispune în prezent de cel mai mare număr de echipaje de intervenție la nivel național: 76 de echipaje în București, 10 echipaje în Timișoara, 8 echipaje în Galați/Brăila, 4 echipaje în Ploiești și 3 echipaje în Bistrița.
  • Dispecerat - BGS dispune de cel mai performant mecanism existent în domeniu:
    un dispecerat de monitorizare de ultimă generație, customizat pe baza experienței, asigurat de 14 specialiști pe tură, capabili să analizeze și să proceseze imediat semnalele primite de la toate obiectivele monitorizate, 24/24, 365 de zile pe an.

 

  • Timp de reactie – Datorită întregii infrastructuri evidențiate mai sus și a tehnologiei implementate în dispecerat, BGS reușește în prezent să realizeze un timp mediu de reacție, la nivel național, de doar 3 minute/intervenție.
  • Eficienta - Pregătirea continuă a agenților de intervenție din punct de vedere tehnico-tactic, cât și dotarea de care beneficiază, contribuie la soluționarea eficientă a situațiilor aparute la obiectivul monitorizat. Un alt factor important de sprijin pentru agenții de intervenție, îl reprezintă cainele de serviciu. BGS dispune de caini special dresati care au rolul de intimidare, maximizând activitatea de intervenție prin viteza mare de reactieeficacitatea în prinderea și imobilizarea persoanelor suspecte, agresive, periculoase, etc.

Astfel, statistica ultimilor 5 ani este: 

Alarme receptionate Total infractiuni depistate

Persoane puse la dispozitia Politiei

pentru cercetari

584.087 2022 1927

 

 

Cum se realizează:

   Monitorizarea reprezintă preluarea permanentă a semnalelor transmise de sistemele locale de alarmă către dispecerat și gestionarea acestora în funcție de tipul evenimentului transmis. Dispecerii interpretează fiecare semnal primit de la sistemele de alarmă și alertează echipajele mobile de intervenție pentru deplasarea imediată la obiectiv.

 

 

   Interventia rapida reprezintă deplasarea echipajelor de intervenție în cel mai scurt timp, în caz de alarmă la obiectivele monitorizate. În urma primirii informației de efracție sau panică vor fi alertate cele mai apropiate 1-2 echipaje în cazul efracției și 2-3 echipaje în cazul acționării butonului de panică (în funcție de semnalele primite în dispecerat pot fi trimise mai mult de 3 echipaje în anumite situații).