Monitorizare si Interventie

Cerere oferta


Peste 20.000 de clienti beneficiaza de serviciul de monitorizare-interventie oferit de BGS, acesta prevenind sustragerile si/sau distrugerile de bunuri sau valori si protejeaza viata persoanelor din cadrul obiectivului.

 

Adresabilitate:

Serviciul este destinat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, putand fi implementat in orice tip de locatie: locuinte, spatii birouri, magazine, depozite, etc.

Serviciile de monitorizare si interventie pot fi oferite atat celor care au deja instalat un sistem de alarma, prin conectarea acestuia in dispeceratul BGS, cat si celor care nu au un astfel de sistem. Pentru instalarea sistemului, clientii pot alege varianta optima accesand BGS Tehnic

 

BGS acopera cu puncte de lucru urmatoarele orase: Bucuresti, Ploiesti, Galati, Braila, Bistrita, Timisoara cat si zonele limitrofe ale acestora.

 

Beneficii:

 • Obiectivul este protejat 24/24, 365 de zile pe an;
 • Dispecerat non-stop pentru urgente de securitate;
 • Posibilitatea testarii de catre beneficiar a sistemului de alarma (test de comunicatie prin telefon);
 • Informari rapide despre situatia sistemului prin serviciul sms;
 • Informarea telefonica a beneficiarului despre situatia obiectivului in urma receptionarii unei alarme, cand acesta nu se afla in locatie;
 • Posibilitatea emiterii rapoartelor de evenimente / obiectiv;
 • Echipa tehnica disponibila non-stop pentru remedierea sistemului in situatii de urgenta;
 • Confort si intimitate – obiectivul este protejat permanent fara a fi dependenti de prezenta in locatie a unui agent de securitate;
 • Costuri mult reduse in raport cu efectul obtinut;

 

Avantaje:

Mobilitate – BGS dispune de un parc auto in permanenta dezvoltat, format din: 

 • Auto 4x4 – confera avantajul de a interveni in orice zona si in orice conditii meteo (zapezi mari, inundatii, etc.);
 • Motociclete – faciliteaza deplasarea rapida in zonele foarte aglomerate;
 • ATV – faciliteaza deplasarea rapida in zonele foarte aglomerate, in zonele greu accesibile din punct de vedere al spatiului si al infrastructurii.
 • Acoperire – De-a lungul timpului, am dimensionat dispozitivul de interventie in raport cu numarul de obiective monitorizate si marimea orasului, astfel, BGS dispune in prezent de cel mai mare numar de echipaje de interventie la nivel national: 76 de echipaje in Bucuresti, 10 echipaje in Timisoara, 8 echipaje in Galati/Braila, 4 echipaje Poiesti si 3 echipaje in Bistrita.
 • Dispecerat - BGS dispune de cel mai performant mecanism existent in domeniu:
  un dispecerat de monitorizare de ultima generatie, customizat pe baza experientei, asigurat de 14 specialisti pe tura, capabil sa analizeze si sa proceseze imediat semnalele primite de la toate obiectivele monitorizate, 24/24, 365 de zile pe an.

 

 • Timp de reactie – Datorita intregii infrastructuri evidentiate mai sus si a tehnologiei implementate in dispecerat, BGS reuseste in prezent sa realizeze un timp mediu de reactie, la nivel national, de doar 3 minute/interventie.
 • Eficienta - Pregatirea continua a agentilor de interventie din punct de vedere tehnico-tactic, cat si dotarea de care beneficiaza, contribuie la solutionarea eficienta a situatiilor aparute la obiectivul monitorizat. Un alt factor important de sprijin pentru agentii de interventie, il reprezinta cainele de serviciu. BGS dispune de caini special dresati care au rolul de intimidare, maximizand activitatea de interventie prin viteza mare de reactieeficacitatea in prinderea si imobilizarea persoanelor suspecte, agresive, periculoase, etc.

Astfel, statistica ultimilor 5 ani este: 

Alarme receptionate Total infractiuni depistate

Persoane puse la dispozitia Politiei

pentru cercetari

584.087 2022 1927

 

 

Cum se realizeaza:

   Monitorizarea reprezinta preluarea permanenta a semnalelor transmise de sistemele locale de alarma catre dispecerat si gestionarea acestora in functie de tipul evenimentului transmis. Dispecerii interpreteaza fiecare semnal primit de la sistemele de alarma si alerteaza echipajele mobile de interventie pentru deplasarea imediata la obiectiv.

 

 

   Interventia rapida reprezinta deplasarea echipajelor de interventie in cel mai scurt timp, in caz de alarma, la obiectivele monitorizate. In urma primirii informatiei de efractie sau panica vor fi alertate cele mai apropiate 1-2 echipaje in cazul efractiei si 2-3 echipaje in cazul actionarii butonului de panica (in functie de semnalele primite in dispecerat pot fi trimise mai mult de 3 echipaje in anumite situatii).