Evenimente


Bucurie cu o Jucarie

Evenimentul devenit deja traditie pentru Asociatia BGS, in care oameni cu inimi mari ajuta sufletele copiilor aflati in centre de plasament din toata tara.

​Luna lui Mos Craciun este pentru noi o luna plina de momente frumoase, o luna in care incercam sa aducem un strop de fericire in sufletele celor mai putin norocosi. Incepand din anul 2013 voluntarii organizeaza evenimentul “Bucurie cu o jucarie” unde biletul de intrare pentru acest consta intr-o jucarie​, iar la finalul evenimentului, jucariile stranse sunt donate copiilor din mai multe centre de plasament din tara.

Prin acest eveniment, daruim bucurie copiilor care doar viseaza la ea!

De la inceputul acestui eveniment, din 2013, prin intermediul celor 7 editii Bucurie cu o jucarie, am reusit sa facem fericiti peste 25.000 de copii.

 

Cross Invers

Cat de usor iti este sa intorci spatele cand vezi pe cineva avand o problema si sa iti vezi de cotidian?

Asociatia BGS transforma “intorsul cu spatele” intr-un gest care sa conteze! Pentru prima data in 2013, comunitatea a fost invitata sa alege cu spatele pe o distanta de 1 km pentru a sprijini cazurile unor copii care aveau nevoie de sprijin financiar pentru a depasii probleme de sanitate grave.

In cele 2 editii organizate, am reusit sa adunam peste 1200 de participanti care au sustinut cazurile a 6 copii, iar pentru fiecare alergator, au fost donati cate 10 euro catre copii care aveau nevoie, astfel 12.000 euro au fost donati.