Colaborari / parteneriate

Cerere oferta


Parteneriat Johns Hopkins

Ambulanta BGS a incheiat in 2010 un parteneriat cu Spitalul Johns Hopkins (Istanbul, Turcia), pentru reprezentare in Romania si pentru transportul pacientilor eligibili. In acest sens, medicii specialisti ai Clinicii BGS acorda gratuit consultatii si stabilesc daca pacientii pot fi tratati la Spitalul Johns Hopkins, iar in cazul unei decizii favorabile, Ambulanta BGS asigura transportul pana la spitalul din Istanbul, Turcia.

 

Despre Spitalul Anadolu:

  • S-a situat, pentru a 18-a oara consecutiv in topul US News & World Report’s “Honor Roll” al Spitalelor Americane.
  • Este un institut acreditat atat pentru calitatea serviciilor, cat si pentru centrul de tratare al cancerului (ESMO – Societatea Medicala Europeana de Oncologie).
  • Este recunoscut ca cel mai bun spital pentru terapie medicala din Euro-Asia, realizand o combinatie intre cercetare, educatie si terapie medicala la standarde superioare. Centrele de excelenta in oncologie, terapie cardiaca, stiinte neurologice, sanatatea femeilor, ortopedie, chirurgie plastica si reconstructiva – sunt doar cateva dintre avantajele care l-au facut sa devina un centru de referinta in regiune.