Colaborări / parteneriate

Cerere oferta


Parteneriat Johns Hopkins

Ambulanța BGS a încheiat în 2010 un parteneriat cu Spitalul Johns Hopkins (Istanbul, Turcia), pentru reprezentare în România și pentru transportul pacienților eligibili. În acest sens, medicii specialiști ai Clinicii BGS acordă gratuit consultații și stabilesc dacă pacienții pot fi tratați la Spitalul Johns Hopkins, iar în cazul unei decizii favorabile, Ambulanța BGS asigură transportul până la spitalul din Istanbul, Turcia.

 

Despre Spitalul Anadolu:

  • S-a situat, pentru a 18-a oară consecutiv în topul US News & World Report’s “Honor Roll” al Spitalelor Americane.
  • Este un institut acreditat atât pentru calitatea serviciilor, cât și pentru centrul de tratare al cancerului (ESMO – Societatea Medicală Europeană de Oncologie).
  • Este recunoscut ca cel mai bun spital pentru terapie medicală din Euro-Asia, realizând o combinație între cercetare, educație și terapie medicală la standarde superioare. Centrele de excelență în oncologie, terapie cardiacă, știinte neurologice, sănătatea femeilor, ortopedie, chirurgie plastică și reconstructivă – sunt doar câteva dintre avantajele care l-au făcut să devină un centru de referință în regiune.