SERVICII MEDICALE

BGS Divizia Medicală face parte din Grupul BGS, alături de BGS Divizia de Securitate şi de Asociaţia BGS Divizia Dezastre şi Calamităţi. Activităţile Grupului BGS se concentrează în jurul unui element cheie: viaţa. Prin urmare, raţiunea de a fi a Grupului BGS se bazează pe furnizarea de servicii pentru protecţia, îngrijirea şi salvarea vieţii.

AMBULANȚA BGS

Ambulanța BGS Medical Unit este dedicată excelenţei în serviciile medicale de urgenţă şi de medicina muncii şi promovării standardelor înalte de practică medicală. Salvăm vieţile pacienţilor noştri şi îmbunătăţim sănătatea oamenilor din respect pentru viață.

TRANSPORT MEDICALIZAT

Dispunând de o experienţă incontestabilă, de personal specializat şi de logistică importantă, Ambulanța BGS pune la dispoziţia pacienţilor un serviciu de transport medical complet, atât în interiorul ţării cât şi în exterior, pe distanţe lungi – la clinici partenere.

TRANSPORT DIALIZĂ

BGS Divizia Medicală este liderul pieţei de transport dializă în România şi realizează aceste servicii la nivel naţional. Ambulanţea BGS realizează transportul dializaţilor către 38 de centre regionale de dializă pentru mii de pacienţi.

CLINICA BGS

Clinica BGS are în componenţă cabinete specializate de Medicina Muncii, Medicină de Familie, Medicină Internă, Medicină de Urgenţă, Pediatrie, Psihologie, O.R.L., Oftalmologie, Sală de Recoltare analize.

PARTENERIAT JOHNS HOPKINS

Medicii Clinicii BGS acordă gratuit consultaţii şi stabilesc dacă pacienţii pot fi trataţi la Spitalul Johns Hopkins. În cazul unei decizii favorabile, BGS asigură transportul până la spitalul din Istanbul, Turcia.

MEDICINĂ DE FAMILIE

Serviciile de Medicină de Familie sunt gratuite, incluse în contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti şi sunt efectuate de către medici specialişti de medicină de familie.

DONEAZĂ

Asociaţia BGS pentru Situaţii de Dezastre şi Calamităţi a fost şi este solicitată să sprijine cu donatori, atât persoane fizice cât şi juridice.
În acest sens, colaborează cu toate diviziile Grupului BGS, deţinând o bază de date cu peste 3.500 de persoane.

MEDICINA MUNCII

Adresaţi-vă cu cea mai mare încredere Ambulaței BGS Medical Unit, care vă poate furniza serviciile de medicina muncii, fiind avizată de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.