Activitățile Grupului BGS
se concentrează în jurul unui element cheie:

SIGURANŢA VIEŢII.

Misiunea companiei

Misiunea noastra este aceea de a asista persoanele fizice, persoanele juridice si avocatii in gasirea si analizarea informatiilor. Ne dorim sa aducem solutii si servicii competitive si sa mentinem un inalt nivel de profesionalism care sa ne asigure locul 1 pe piata companiilor de investigatii.

Viziunea companiei

BGS Divizia de Investigatii are ca viziune ducerea la bun sfarsit a tuturor cazurilor preluate si investigate si ocuparea pozitiei de lider pe piata, oferind informaţii oportune, sigure şi verificate.

Istoric

2009: BGS Divizia de Investigatii a luat fiinta in anul 2009, in urma numeroaselor solicitari din partea clientilor de servicii de securitate. Un fenomen des intalnit in tarile dezvoltate, scurgerile de informatii, furtul de proprietate intelectuala, sabotajul informational si fenomenele legate de acestea aduc prejudicii financiare importante persoanelor si companiilor afectate.  Persoanele fizice romane si  straine ce traiesc si muncesc in Romania au solicitat de asemenea servicii de investigatii pentru a se pune la adapost impotriva tentativelor de frauda. Profesionistii Diviziei Investigatii, pregatiti la cel mai inalt nivel si avand o cazuistica extrem de bogata, au dus compania in fruntea industriei in doar 2 ani.

2010: In anul 2010, BGS Divizia Investigatii a primit premiul Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti pentru cea mai profitabila companie de profil.

Identitatea companiei

BGS Divizia de Investigatii face parte din Grupul BGS, alături de BGS Divizia de Securitate, BGS Divizia Medicală şi de Asociaţia BGS Divizia Dezastre şi Calamităţi. Activităţile Grupului BGS se concentrează în jurul unui element cheie: viaţa. Prin urmare, raţiunea de a fi a Grupului BGS se bazează pe furnizarea de servicii pentru protecţia, îngrijirea şi salvarea vieţii.

Valorile companiei

BGS Divizia de Investigatii are ca principal obiectiv asigurarea informatiei rapide si corecte de care clientul are nevoie într-un anumit moment, bazandu-se pe standarde morale si de competenta profesionala ridicate.

  • Orientarea catre client: dorim sa fim la dispozitia clientului si sa oferim cele mai bune servicii, dand dovada de confidentialitate, onestitate si corectitudine in abordarea cazurilor
  • Legalitatea: respectam drepturilor si libertatile fundamentale ale omului si folosim mijloace de investigare prin care sa nu aducem atingere normelor de drept sau drepturilor si libertatilor cetatenesti
  • Profesionalism: o echipa formată din profesionişti ai domeniului investigaţiilor cu o reputaţie impecabilă în ce priveşte respectarea deontologiei
  • Mijloace moderne de investigare: tehnica foto/video de ultima generatie
  • Loialitate: respectam cu strictete intimitatea si confidentialitatea datelor obtinute