Bucurie cu o jucarie

2014

2200 de persoane, peste 5000 de jucării donate, Proconsul, Bere Gratis, Ștefan Stan, Trupa 0, 4 copii talentați, acesta este bilanțul celei de-a doua ediție a concertului caritabil BGS – Bucurie cu o Jucărie.
Seara de 14 decembrie a fost dedicată copiilor din centre de plasament pentru care a fost creat acest eveniment. BGS și-a propus să strângă un număr mare de jucării într-un timp cât mai scurt. În doar 4 ore au fost donate peste 5000 de jucării, care au ajuns în 10 județe, la 53 de centre de plasament. Peste 2000 de copii au avut de Crăciun jucării noi.
Pe lângă jucăriile dăruite au fost donați și bani pentru doi copii cu probleme grave de sănătate. Participanții au contribuit la pictarea a 3 tablouri, dintre care unul a fost licitat la eveniment, banii strânși în urma licitației și în urna cu donații au ajuns la cei doi copii bolnavi.
Tabloul a fost licitat pentru Liana Stanciu, de un coleg de la Magic FM. Liana a promis că tabloul va avea un loc special în spitalul Marie Curie.

Mai multe imagini de la eveniment aici

2013

8 decembrie 2013, la Hard Rock Cafe, a avut loc primul concert din România la care biletul de intrare a fost o jucărie. Ştefan Stan şi 4 copii talentați de la Next Star au oferit o seară memorabilă, iar spectatorii, cu o simplă jucărie, au adus bucurie în suflet și lumină în ochii copiilor.

Au fost donate aproximativ 2500 de jucării care au ajuns la copiii abandonaţi din 4 orașe din România: București, Buzău, Giurgiu, Câmpulung Muscel.

Mai multe imagini aici

Crosinvers

2014

Pe 7 septembrie 2014, s-a dat startul pentru a doua oară la CROsinverS BGS, singurul cros din România în care se aleargă cu spatele în scop caritabil. Pentru fiecare participant au fost donați 10 euro copilului pentru care persoana înscrisă a alergat.
Aproximativ 600 de oameni au alergat 1 km cu spatele pentru cei 3 copii: Roberta, Mihai și Horia, astfel au fost donați 6000 de euro. Participanții au avut parte atât de momente emoționante, întâlnirea cu Mihaiță, cât și de momente dulci oferite de Gift Solutions, 7 days, Carrefour și Belvita. De asemenea toți cei care au participat la CROsinverS au avut posibilitatea să picteze pe unul dintre cele 3 tablouri care au fost licitate online, tot cu scopul de a-i sprijini pe cei 3 copii bolnavi.
Pozele de la eveniment sunt disponibile aici.

Mulțumim sponsorilor care ne-au fost alături în acest an: 7 days, Gift Solution, BCR și Himalaya, partenerilor media, participanților, voluntarilor și nu în ultimul rând Fundației Mereu Aproape.

2013

Pe 7 septembrie a avut loc in Romania primul cros in care s-a alergat cu spatele pentru sustinerea a 3 copii cu probleme grave de sanatate. DE CE cu spatele? Pentru a constientiza cat e de greu sa faci un lucru cu care nu esti obisnuit, asa cum le este si copiilor, oamenilor bolnavi sa faca lucruri normale.
Peste 600 de participanti au alergat 1 km cu spatele pentru Emi, Luca si Cristi, iar pentru fiecare kilometru alergat BGS impreuna cu sponsorii au donat 10 euro. În total au fost donați 6000 de euro, bani care au contribuit la îmbunătățirea stării de sănătate a celor 3 copii.

Proiectul Crosinvers a fost înscris la o competiție ce premiază cele mai bune proiecte de Responsabilitate Socială Corporatistă din România și a obținut Locul II la categoria Sănătate.