SERVICIILE ASOCIAŢIEI BGS PENTRU DEZASTRE ŞI CALAMITĂŢI

Asociaţia BGS pentru dezastre şi calamităţi face parte din Grupul BGS, alături de BGS Divizia de Securitate şi de BGS Divizia Medicală. Activităţile Grupului BGS se concentrează în jurul unui element cheie: viaţa. Prin urmare, raţiunea de a fi a Grupului BGS se bazează pe furnizarea de servicii pentru protecţia, îngrijirea şi salvarea vieţii.

COPII DISPĂRUȚI

Fidelă misiunii de a salva vieţile celor aflaţi în dificultate, Asociaţia „BGS pentru Dezastre şi Calamităţi”, cu sprijinul financiar şi al salvatorilor din cadrul companiilor BGS DIVIZIA DE SECURITATE şi AMBULANŢA BGS MEDICAL UNIT, a participat începând cu anul 2004 la numeroase acţiuni de căutare a unor copii dispăruţi.

INUNDAȚII

Ideea înfiinţării Asociaţiei a apărut în urma acţiunilor întreprinse în judeţul Timiş, zonă grav afectată de inundaţiile din luna aprilie a anului 2005. Scopul caravanei umanitare a fost de a salva persoanele sinistrate, de a oferi sprijin medical şi de a transporta mâncare şi haine.

AJUTOR UMANITAR

Din 2007, în preajma sărbătorilor de Paşte şi Crăciun, companiile Grupului BGS îşi mobilizează partenerii, pentru a duce ajutoare comunităţilor defavorizate, din zone greu accesibile.

DESZĂPEZIRI

Începând din 2003, voluntarii Asociaţiei au participat la numeroase acţiuni de deszăpezire, pentru a salva sute de oameni rămaşi în maşini, în mijlocul troienelor.

DONEAZĂ

Asociaţia BGS pentru Situaţii de Dezastre şi Calamităţi a fost şi este solicitată să sprijine cu donatori, atât persoane fizice cât şi juridice.
În acest sens, colaborează cu toate diviziile Grupului BGS, deţinând o bază de date cu peste 3.500 de persoane.