Clienti

Testimoniale

 • Pe parcursul derulării contractelor incheiate între societătile noastre, am remarcat la partenerul nostru serozitatea în îndeplinirea atribuţiilor contractuale, inventivitatea, o bună dotare, abordarea modernă a problematicii gestiunii pentru pază, flexibilitatea în alegerea celor mai potrivite soluţii pentru obiectivele noastre.

  S.C. ANCHOR GRUP S.A
 • În aprecierea noastă, societea BGS DIVIZIA DE SECURITATE este un partener de încredere, care îşi respecta obligaţiile contractuale cu profesionalism şi seriozitate, oferind firmei noastre servicii de calitate. Considerăm că BGS DIVIZIA DE SECURITATE este un partener proactiv, capabil să anticipeze nevoile firmei noastre, să propună şi să implementeze soluţii rapide şi eficiente pentru desfăşurarea activităţii firmei noastre în condiţii optime.

  BADEA ŞI ASOCIAŢII
 • Firma de pază BGS reprezintă o forţă în domeniul pazei şi protecţiei, oferind servicii de calitate cu oameni foarte bine pregătiţi, care cu puterea diplomaţiei pot aplana un conflict sau preîntâmpina producerea unor incidente nedorite. Activitatea companiei noastre se desfăşoară în condiţii optime de securitate şi protecţie, ştiind că firma de pază BGS activează pe teritoriul nostru.

  EXPO MARKET DORALY
 • BGS asigură un climat de siguranţă, respect faţă de clienţii nostri, respect pe care îl insuflă şi angajaţilor SERUS. Prin respectarea întocmai a planului de pază, descurajează orice acţiune de furt, indisciplina în locurile publice. Uniforma întotdeauna impecabilă, cu înscrisuri clare, echipamentul din dotare afişat discret, fizicul plăcut, autoturismele impunătoare şi performante întregesc prestaţia BGS şi fac din aceasta, după părerea mea cea mai performantă firmă de pază pe care o cunosc.

  SERUS S.R.L.
 • Agenţii repartizaţi în şcoală îşi fac datoria cu promptitudine, iar firma a asigurat şi transportul cu Salvarea BGS ori de câte ori a fost solicitată se şcoală.

  ŞCOALA CU CLASELE I-VIII NR. 84 „NICOLAE BĂLCESCU”
 • Spitalul Clinic Sf. Maria doreşte să vă mulţumească pe acestă cale pentru intervenţia promptă şi extrem de eficientă la incendiul declanşat în spitalul nostru în data de 18.05.2009. Personalul dvs., atât cel aflat în post permanent la spitalul nostru, cât şi celelalte echipaje şi agenţi ai diviziei de securitate şi ai diviziei medicale au răspuns cu înalt profesionalism, iar intervenţia rapidă a acestora a fost extrem de salutară, atât în controlarea incendiului şi evacuarea pacienţilor şi a personalului din spital, cât şi în menţinerea ordinii, calmului şi asigurarea securităţii perimetrului pentru a permite intervenţia trupelor de pompieri ale Inspectoratului pentru Situaţii de UrgenţăBucureşti.

  SPITALUL CLINIC SF. MARIA
 • Doresc să vă mulţumesc pentru deschiderea şi generozitatea cu care aţi abordat solicitarea de sponsorizare cu servicii medicale de urgenţă – ambulanţă, pe durata Olimpiadei Naţionale de Coregrafie, eveniment ce s-a dovedit a fi un real succes, ca argument fiind valoarea unor copii talentaţi şi a profesorilor de excepţie.

  Adriana Jarcău Director al Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” Bucureşti
 • Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti a fost principalul beneficiar al campaniei Intinde o mana de ajutor datorita celor peste 230 de unitati de sange recoltate in primele 2 zile ale campaniei la Bucuresti si Ploiesti . Multumesc Companiei BGS care a facut posibila aceasta campanie si spitalului CFR 2 care ne-a gazduit , in numele celor peste 230 de bolnavi din spitale care au primit sangele salvator . Multumesc de asemenea angajatilor BGS care au raspuns cu entuziasm chemarii noastre de a dona sange precum si angajatilor spitalului CFR 2 care nu s-au lasat mai prejos si au luat parte la campanie daruind sangele lor . Colaborarea noastra cu Compania BGS a fost impecabila si poate fi definita cel mai bine prin 3 cuvinte: seriozitate , operativitate si generozitate . Ii asteptam cu bucurie la actiunea din toamna care nu ma indoiesc ca va fi un succes .

  Dr. Doina Gosa Director Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti
 • În situaţiile critice şi urgente în care am apelat la serviciile Ambulanţei BGS s-a răspuns prompt, aceasta asigurând asistenţa medicală (consultaţii şi tratament corespunzător) prin intervenţie de urgenţă sau consiliere medicală telefonică. S-a asigurat transportul pacientului la cel mai apropiat spital, în care acesta necesita îngrijiri medicale ce nu puteau fi asigurate în regim de urgenţă.

  Colegiul Economic “Virgil Madgearu“
 • Când a fost necesar, echipa de intervenţie rapidă s-a deplasat la şcoală pentru a-i ajuta pe agenţi, iar la toate solicitările elevilor sau ale personalului pentru serviciul de Ambulanţă BGS, s-a răspuns foarte prompt şi serios.

  Colegiul Tehnic “Petru Maior”
 • The American Chamber of Commerce in Romania (AmCham Romania) thanks BGS Divizia Securitate and BGS Medical Unit for their professionalism, high-quality services and reliability demonstrated within the traditional event organized by AmCham Romania for celebrating the U.S. Independence Day. BGS Divizia Securitate and BGS Medical Unit are members in good standing of AmCham Romania with all the privileges and obligations. Considering those mentioned above we recommend BGS Divizia Securitate and BGS Medical Unit as reliable associates for other potential partners.

  AmCham Romania
 • Vă mulțumim pentru suportul oferit prin participarea la evenimentul organizat de Special Olympics pe 25 septembrie. Ne bucurăm că nu a fost nevoie de asistență și că toate lucrurile au decurs bine. Oricum ne-am simțit cu toții în siguranță știind că era ambulanța acolo. Sperăm sa ne sprijiniți și la urmatoarele activități, ca parteneri, sponsori sau voluntari. Vă dorim succes în tot ceea ce faceți!

  Elena Virlan Special Olympics Romania
 • Ne bucură foarte mult faptul că beneficiem de un serviciu de ambulanţă. Am avut câteva solicitări şi am fost foarte plăcut impresionaţi de promptitudinea şi profesionalismul lor. Ambulanţa a ajuns de fiecare dată extrem de repede (în maxim 5 minute), iar conduita medicilor a fost exemplară. Toate solicitările au fost rezolvate cu succes.

  Inspectoratul Școlar al Municipiului București Sector 3
 • Spitalul Clinic Sfânta Maria doreşte să vă mulţumească pe această cale pentru intervenţia promptă şi extrem de eficientă la incendiul declanşat la spitalul nostru în data de 18.05.2009. Personalul dvs., atât cel aflat în post permanent la spitalul nostru, cât şi celalte echipaje şi agenţi ai Diviziei de Securitate şi ai Diviziei Medicale au răspuns cu un înalt profesionalism, iar intervenţia rapidă a acestora a fost extrem de salutară atât în controlarea incendiului şi evacuarea pacienţilor şi a personalului din spital, cât şi în menţinerea ordinii, calmului şi asigurarea securităţii perimetrului pentru a permite intervenţia trupelor de pompieri ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

  Dr. Narcis Copca Spitalul Clinic Sfânta Maria