SERVICII DE SECURITATE

În toată activitatea sa BGS  a evoluat inteligent, pragmatic şi în trend cu cele mai avansate tehnici şi tehnologii din domeniu. BGS oferă în prezent servicii de încredere, inovatoare şi adaptate oricărui client, permanent controlate şi îmbunătăţite prin măsurarea satisfacţiei clienţilor.

PAZĂ UMANĂ

Serviciul este destinat societăţilor comerciale, fie pentru spaţiile cu circuit închis (sedii, birouri, hale industriale, etc.), fie pentru cele destinate publicului larg (magazine, supermarket-uri, mall-uri, cinematografe, farmacii etc.)

MONITORIZARE INTERVENȚIE

Departamentul de monitorizare şi intervenţie dispune de un sistem computerizat de dispecerizare şi de un număr important de echipaje de intervenţie rapidă, localizate în teren.

SISTEME DE ALARMĂ

Paza şi protecţia bunurilor dumneavoastră, a locuinţei, a familiei sau a companiei pot fi realizate foarte usor cu costuri reduse, prin sisteme ce avertizează intrarea unor persoane nedorite într-un anumit spaţiu.

SECURITATE EVENIMENTE

Specialiștii în securitate ai BGS pot efectua evaluarea nevoilor de securitate, studii de fezabilitate, note de fundamentare privind dimensionarea serviciilor de securitate și eficientizarea lor, pentru a fi în concordanță cu nevoile clienților și cerințele legii.