SERVICII DE SECURITATE

În ultimii ani, BGS Divizia de Securitate a evoluat inteligent, pragmatic şi în trend cu cele mai avansate tehnici şi tehnologii din domeniu. BGS Divizia de Securitate oferă în prezent servicii de încredere, inovatoare şi adaptate oricărui client, permanent controlate şi îmbunătăţite prin măsurarea satisfacţiei clienţilor.

SISTEME DE ALARMĂ

Paza şi protecţia bunurilor dumneavoastră, a locuinţei, a familiei sau a companiei pot fi realizate foarte usor cu costuri reduse, prin sisteme ce avertizează intrarea unor persoane nedorite într-un anumit spaţiu.

MONITORIZARE INTERVENȚIE

Departamentul de monitorizare şi intervenţie dispune de un sistem computerizat de dispecerizare şi de un număr important de echipaje de intervenţie rapidă, localizate în teren.

GARDĂ DE CORP

Serviciile de securitate private realizate de către profesioniștii firmei BGS sunt adresate oamenilor de afaceri, managerilor, presedinților de corporații cât și pentru marile companii multinationale sau instituții bancare.

PAZĂ UMANĂ

Serviciul este destinat societăţilor comerciale, fie pentru spaţiile cu circuit închis (sedii, birouri, hale industriale, etc.), fie pentru cele destinate publicului larg (magazine, supermarket-uri, mall-uri, cinematografe, farmacii etc.)

SECURITATE EVENIMENTE

Specialiștii în securitate ai BGS pot efectua evaluarea nevoilor de securitate, studii de fezabilitate, note de fundamentare privind dimensionarea serviciilor de securitate și eficientizarea lor, pentru a fi în concordanță cu nevoile clienților și cerințele legii.

VIAŢA FĂRĂ VIOLENŢĂ

In Romania o femeie este batuta le fiecare 30 de secunde. La fiecare 2 zile, o femeie moare in urma batailor primite.
BGS ofera GRATUIT servicii de monitorizare si interventie femeilor abuzate, victime ale violentei domestice.

CONSULTANŢĂ GRATUITĂ

Specialiştii în securitate ai BGS, pe baza experienţei acumulate şi a pregătirii în domeniu, pot efectua evaluarea nevoilor de securitate, studii de fezabilitate, note de fundamentare privind dimensionarea serviciilor de securitate şi eficientizarea lor, pentru a fi în concordanţă cu nevoile clienţilor şi cerinţele legii.